Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ




Συνάδελφοι,
Το κύμα τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει συντονισμένα εργοδότες και κυβέρνηση με στόχο να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα, δε πρέπει να το αφήσουμε αναπάντητο.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση της Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44


Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του '44, σύγχρονα διδάγματα», την Κυριακή 14/12, στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Παρέμβαση των δημάρχων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ΚΕΔΕ

Με παρέμβαση που αποκαλύπτει την πολιτική της ΚΕΔΕ προσέρχονται  οι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» K. Σταμούλος (Ικαρία), Κώστας Πελετίδης (Πάτρα), Ηλίας Σταμέλος (Καισαριανή), Βαγγέλης Σίμος (Πετρούπολη), Μιχάλης Σελέκος (Χαϊδάρι) στη συνεδρίαση, αύριο,  με τα προεδρεία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ).
Αναλυτικά η παρέμβαση είναι η ακόλουθη:
«Την Παρασκευή 5 Δεκέμβρη η ΚΕΔΕ συγκαλεί συνεδρίαση των προεδρείων των Περιφερειακών Ενώσεων των Δήμων (ΠΕΔ) της χώρας με στόχο όπως διακηρύσσει σε ομόφωνο ψήφισμά της “τη δημιουργία κοινού μετώπου ώστε η αυτοδιοίκηση να διεκδικήσει δυναμικά τους πόρους που δικαιούται”!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κομμουνιστή δήμαρχο ανέδειξε ο ιστορικός Δήμος της Καισαριανής

Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δήμος Καισαριανής, μετά τις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν σήμερα με ποσοστό 51,52% έναντι 48,48% του αντιπάλου του. Η Καισαριανή είναι ένας επιπλέον δήμος που έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις δήμους που έχουν ήδη αναδείξει δημοτική αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση».