Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ζητάμε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για το πολύ σοβαρό θέμα της μεταφοράς των φοιτητών

 


Η Κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με απόφασή της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Τα προβλήματα των φοιτητών εδώ στο Ναύπλιο είναι χρόνια και πολλά.

Οι φοιτητές με διαμαρτυρίες, υπομνήματα, ακόμα και με αποχή από τα μαθήματά τους απαίτησαν  με όλους τους τρόπους από τους αρμόδιους και το δήμαρχο, την επίλυση των προβλημάτων τους.

Δε βρήκαν όμως καμία ανταπόκριση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστάθηκε με πολλούς τρόπους στους φοιτητές, στάθηκε δίπλα τους, παραβρέθηκε στις γενικές τους συνελεύσεις άκουσε τα προβλήματά τους και  απαίτησε  να δοθούν λύσεις.

Λαμβάνοντας την απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής Κάλων Τεχνών με θέμα:  “Ασφάλεια των φοιτητών/τριών και μετακίνηση προς τα διδακτήρια της Άριας”  και διαπιστώνοντας το μέγεθος του προβλήματος ( άμεσος κίνδυνος ατυχήματος ) παίρνουμε την πρωτοβουλία και καλούμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά τις εκλογές, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

 «Τα προβλήματα των φοιτητών του πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο και η επίλυσή τους» σύμφωνα με την απόφαση της Κοσμητείας.

Ακόμη καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης να υπογράψουν την αίτηση σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την άμεση σύγκληση του, σύμφωνα με τον κανονισμό.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

                                                                         Ναύπλιο 28/09/2023


Η απόφαση της Κοσμητείας της σχολής καλών τεχνών