Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Μήνυμα της ΚΝΕ για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Όλα τα ονόματα από την Αργολίδα


Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που έδωσαν την μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και πέρασαν στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες, κάνοντας αυτοί και οι οικογένειές τους μεγάλες προσωπικές και οικονομικές θυσίες.
Όσους, ακόμα και αν δεν τα κατάφεραν, όμως έδωσαν μια μεγάλη μάχη σε έναν δρόμο που δεν ήταν "στρωμένος με ροδοπέταλα". Άλλωστε το μέλλον κάθε νέου και νέας δεν κρίνεται μόνο στα θρανία και στις εξετάσεις αυτού του σχολείου, δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα από την επίδοση σε αυτές.
Η ΚΝΕ καλεί όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, όσους συνεχίσουν σε κάποια επαγγελματική σχολή, όσους ξεκινήσουν να ψάχνουν δουλειά, να αντιμετωπίσουν το μέλλον με μαχητικότητα και αισιοδοξία. Να δυναμώσουν σε κάθε χώρο εκπαίδευσης, σε κάθε χώρο δουλειάς τον αγώνα για μόρφωση, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Ο συλλογικός αγώνας και η πάλη για μια καλύτερη ζωή, δίνουν ουσιαστικό νόημα στις ατομικές προσπάθειες και θυσίες.Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του 2014 στην Αργολίδα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου