Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αύριο, το αστικό κράτος και οι υπάλληλοι του, για άλλη μια φορά, σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιστές αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2010. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες, καταδικάζουμε την επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων. Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες που πάλεψαν και παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή και το δίκιο. Ο λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ότι οι διώξεις δεν αφορούν μόνο τους αγρότες, αλλά και όλο το λαό. Έχουν στόχο να φοβερίσουν καθέναν που μπαίνει στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα. Το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού να αγωνίζεται με όποια μορφή πάλης ο ίδιος επιλέγει, για τα δικά του συμφέροντα, είναι κατακτημένο μέσα από σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.

Οι Γραμματείες Αργολίδας των Π.Α.ΜΕ.- Π.Α.ΣΥ.- Π.Α.Σ.ΕΒΕ στέλνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στη διωκόμενη μικρομεσαία αγροτιά του νομού μας.
Εκφράζουμε την αμέριστη  συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους αγρότες και καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, άνθρωπο του μόχθου σε παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30πμ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου