Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Τιμάται το πολιτικό πρόσωπο που επί των ημερών του κρυώνουν και πεινάνε παιδιά

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιεων συνέρχεται την Πέμπτη 6/11/2014 με μοναδικό θέμα την ανακήρυξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη της πόλης. Θα αναρωτιόταν κανείς τι γραμμάτια ξεπληρώνει η παράταξη του κ. Κωστουρου. Αφού ο κ. Σαμαράς ούτε καταγωγή έχει από την πόλη μας, ούτε καμιά προσφορά.

Αντίθετα είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει συγκυβέρνηση και ευρωπαϊκή ένωση στα δικαιώματα του λαού μας, ώστε να σώσουν την αστική τάξη της Ελλάδας από την χρεοκοπία που η ίδια δημιούργησε.


Τιμάται το πολιτικό πρόσωπο που επί των ημερών του 6,3 εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας ενώ 559 ολιγάρχες κατέχουν το 45% του πλούτου της.

Τιμάται το πολιτικό πρόσωπο που επί των ημερών του κρυώνουν και πεινάνε παιδιά, που κλείνουν νοσοκομεία, κατακρεουργούνται κοινωνικές δομές, εμπορευματοποιούνται τα πάντα από πανεπιστήμια μέχρι παραλίες, δάση, υπόγειος ορυκτός πλούτος, νησιά, ενέργεια, μεταφορές το νερό και ο αέρας που αναπνέουμε.

Αυτή όλη η λεηλασία σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας γίνεται «νόμιμα|» με νόμους που ψήφισε η κυβέρνηση του και στηρίζουν την εφαρμογή τους εκατοντάδες δήμαρχοι και περιφερειάρχες της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοανεξαρτητοι.

Η λογιστική λογική του κ. Σαμαρά για την παιδεία, τη λειτουργία των δήμων, τη δημοκρατία είναι προς αποφυγή για τον εργαζόμενο, το φτωχό αγρότη τον αυτοαπασχολούμενο.

Η εναπόθεση όλων των λύσεων στο μαντρί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η τρομοκρατία που εξαπολύει σε κάθε αντίθετη άποψη περί ερχομού της καταστροφής τον καθιστούν επικίνδυνο για τα λαϊκά συμφέροντα.

Τι παραλογισμός αλήθεια σε μια εποχή που η ανθρωπότητα έχει στη διάθεση της ασύλληπτης ποιότητας και ποσότητας μέσα και δυνατότητες για την παραγωγή προϊόντων και αγαθών, να βιώνουμε τέτοιας έκτασης φτώχεια και να επιβραβεύουμε όσους διαιωνίζουν αυτή την κατάσταση.