Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΓΣΕΕ ως γνωστός και γνήσιος εκφραστής του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, πιστή στη ρότα της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, άλλαξε απλώς χρώμα στο κουστούμι της και συντάχθηκε με τις προχθεσινές προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Έχει ήδη πιάσει στασίδι στους κοινωνικούς διαλόγους που θα ακολουθήσουν, παζαρεύοντας τα ελάχιστα και πανηγυρίζοντας για τα ψίχουλα.

 Οι εργαζόμενοι έχουν μεγάλη εμπειρία για το ρόλο και τη στάση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, οπότε έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν τί σημαίνει για τα δικαιώματα τους και τις διεκδικήσεις τους, η στήριξη της ΓΣΕΕ στις κυβερνητικές προτάσεις.
Το ΠΑΜΕ και η τοπική του Γραμματεία στην Αργολίδα, επαναφέρει στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και στους εργαζόμενους, το διεκδικητικό πλαίσιο για τις άμεσες διεκδικήσεις της εργατικής-λαϊκής οικογένειας που τον Νοέμβρη βρήκε αποδοχή σε πάνω 1000 σωματεία και μαζικούς φορείς, σε όλη την Ελλάδα,  με σύνθημα «δε θα ζήσουμε, δε θα συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα»..


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6978937683,  e-mail: pameargolidas@yahoo.gr