Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Επιδαύρου



 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους  κι εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  Λαϊκής Συσπείρωσης και συμπορεύτηκαν μαζί μας στο Δήμο και την Περιφέρεια, όσους ενεργοποιήθηκαν στη δύσκολη εκλογική μάχη που δώσαμε.

Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το αποτέλεσμα που κατέγραψε η Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο, παρά τα ψεύτικα διλλήματα, τις πιέσεις και άλλες μεθόδους υφαρπαγής ψήφου που χρησιμοποιήθηκαν σε όλη την προεκλογική περίοδο. Η στήριξη μας από μεγάλο μέρος της νεολαίας μας δίνει αισιοδοξία. Πήγαμε ένα βήμα μπροστά.

Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα μέτρα στην Τοπική Διοίκηση. Να διεκδικήσουμε ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών με το λαό πρωταγωνιστή.
Καλούμε τους συμπατριώτες μας στο Δήμο Επιδαύρου να ενισχύσουν ακόμα πιο αποφασιστικά το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, να ενισχύσουν τη μόνη δύναμη που αντιμάχεται τη λογική του μονόδρομου της Ε.Ε. και αγωνίζεται για μια άλλη πολιτική , έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος του λαού για τη λαϊκή εξουσία.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες του Δήμου Επιδαύρου να οργανώσουμε και να δυναμώσουμε μαζί τον αγώνα της επόμενης μέρας.
                                                                                                                                 20 Μάη 2014