Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Kαταγγελία της Λαικής Συσπείρωσης Άργους

Την καθαρή θέση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να μη δοθεί καμιά διευκόλυνση στη Χρυσή Αυγή, εξέφρασε η εκπρόσωπός της Ναυσικά Μπαβελή στη Συνεδρίαση της διαπαραταξιακής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, για τον καθορισμό των χώρων για τις εκλογές.
 Ο Δήμαρχος  κ Καμπόσος όχι μόνο αρνήθηκε να πάρει σαφή θέση αλλά αδικαιολόγητα εκνευρισμένος επιτέθηκε φραστικά και με απειλές  κατά της εκπροσώπου και νυν δημοτικής συμβούλου της Λαϊκής  Συσπείρωσης . Οι εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων δεν πήραν θέση και ουσιαστικά με τη στάση τους ενίσχυσαν τη θέση του δημάρχου.
Η εγκληματική ναζιστική  αυτή οργάνωση βρίσκει στηρίγματα κάποιων όπως του κ Καμπόσου αλλά και των υπολοίπων που με το πρόσχημα της τήρησης του νόμου συνεχίζουν να την υπερασπίζονται.
Καταδικάζουμε την προκλητική αυτή στάση του Δημάρχου.
Αυτή η απαράδεκτη  και επικίνδυνη στάση απέναντι στην πρόταση που κατέθεσε η Λαϊκή  Συσπείρωση  η επιλογή να προβάλλει στην ουσία τη ναζιστική- εγκληματική  οργάνωση  πρέπει να καταδικαστεί από το λαό και τη νεολαία της περιοχής.
Η ενίσχυση του ΚΚΕ και των συνδυασμών της  Λαϊκής  Συσπείρωσης  σε δήμους και περιφέρειες, το δυνάμωμα της λαϊκής Συμμαχίας είναι η απάντηση στο φασισμό, στους μηχανισμούς και το σύστημα που τους γεννά.