Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα Καλάβρυτα στις 23 Αυγούστου


Εκδήλωση τιμής για τη λαϊκή πάλη, αντιφασιστικής μνήμης και απάντησης στις απόπειρες παραχάραξης της Ιστορίας απ' την ΕΕ
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στα Καλάβρυτα διοργανώνει η ΕΠ Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς, το Σάββατο 23/8, στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία, ανακηρύσσοντάς την «μέρα αντιφασιστικής μνήμης», σε εναντίωση με τις αντικομμουνιστικές μεθοδεύσεις της ΕΕ που έχει ανακηρύξει την 23η Αυγούστου «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων».
Σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση σημειώνει:
«Καταδικάζουμε το ναζισμό και την εγκληματική, ρατσιστική και αντικομμουνιστική Χρυσή Αυγή, την τελευταία εφεδρεία του αστικού πολιτικού συστήματος, που οι πολιτικοί της πρόγονοι, τα χιτλερικά στρατεύματα, αιματοκύλισαν πριν 71 χρόνια τα ηρωικά Καλάβρυτα.
Καταδικάζουμε την Ευρωπαϊκή Ενωση, που έχει ως επίσημη πολιτική της τον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της Ιστορίας και καθιέρωσε την 23ηΑυγούστου ως "Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων". Εχουν πραγματικό στόχο την ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων και των ριζοσπαστικών ιδεών. Εχουν στόχο, στο όνομα του ναζισμού, να χτυπήσουν τον κομμουνισμό. Γι' αυτό και σε μια σειρά χώρες της ΕΕ τα Κομμουνιστικά Κόμματα είναι στην παρανομία, ενώ τα φασιστικά προνομιακοί συνομιλητές του κράτους. Πάντοτε, όταν θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, βάζουν στο στόχαστρο τους οργανωτές του, βάζουν στο στόχαστρο την πρωτοπορία του, βάζουν τους κομμουνιστές.
Καταδικάζουμε την πολιτική της ΕΕ που έχει ως αποτέλεσμα τους εκατομμύρια ανέργους, τη φτώχεια, το ξεκλήρισμα των αυτοαπασχολούμενων και της μικρομεσαίας αγροτιάς, τη λιγοστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, την πολιτική που εξαπολύει πολέμους και στηρίζει κράτη - δολοφόνους, όπως το Ισραήλ, για να αυγαταίνουν τα κέρδη των μονοπωλίων.
Τιμάμε τον ηρωικό λαό μας, που με μπροστάρη και καθοδηγητή το ΚΚΕ, με την πάλη και με το αίμα του, όχι μόνο τσάκισε το ναζισμό και τους ντόπιους συνεργάτες του, αλλά πάλεψε για μια Ελλάδα της λαϊκής ευημερίας, χωρίς εκμετάλλευση και φτώχεια, αποδεικνύοντας πως όταν ο λαός παλεύει οργανωμένος για το δίκιο του, για την κοινωνία των αναγκών του, δεν έχει να φοβάται τίποτα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου